Призови места за алпийците на Банско на купа „Юлен“-ФИС

В първите стартове от календара на ФИС за КУПА „ЮЛЕН“- ФИС, които се проведоха в Банско на 29 декември, участие взеха мъже и жени от 5 държави.
Състезателите на клубовете „Банско“ и „Юлен“ заеха своите призови места след оспорваната надпревара в слаломите за купата.
При жените Лиляна Питова (Банско) се нареди на трето място в първия слалом и се окичи с бронзов медал.
Безапелационна победа и в двата слалома за Калин Златков (Юлен), а младежкият ни национал Иван Главчев (Юлен) се класира на трето място във втория слалом.
Участие в състезанията взеха и част от младежките ни национали по сноуборд. В първия слалом световният шампион от Банско’23 – Тервел Замфиров (Юлен), зае девето място, сребърният медалист от първенството в Банско – Александър Кръшняк (Юлен), се нареди на десето място и в двата слалома.

Свързани новини

Стартира кампанията за набиране на песни и участници за „Пирин Фолк“ Сандански 2023

vesito

Д-р Веселка Мончева: 7 случая на коклюш са установени в Благоевградска област от началото на 2024 г.

vesito

Председателят на ОбС Андон Тодоров свиква извънредна сесия заради удължаването на 5 % отстъпка за данъците на гражданите

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.