Приключи ремонтът в болницата в Марикостиново, кметът на Петрич Д.Бръчков със специален поздрав към екипа

Приключи ремонтът на Блок 3 и Блок 4 на Специализираната болница за рехабилитация в с. Марикостиново. Средствата за него са от Министерство на здравеопазването.
Пациентите в тези два сектора ще бъдат настанявани в напълно обновените сгради и стаи в тях. Директорът на „СБР Марикостиново“ ЕООД – Анна Смилянова благодари на всички, които са станали част от този важен процес, и изрази надежда, че с колективни усилия ще се продължи по този път.
Кметът Димитър Бръчков поздрави екипа и открои огромното значение на болницата за пациенти от цялата страна, значение и за Петрич, защото идвайки тук всички се убеждават в уникалните дадености на общината – природа и климат, както и в професионализма на работещите лекари, физиотерапевти, кинезитерапевти рехабилитатори, масажисти, медицински сестри.
Водосветът днес отслужи отец Георги. Присъстваха медицински специалисти, пациенти, представител на Министерство на здравеопазването, Светла Данаилова – председател на Об С – Петрич и Гергана Тодорова – кмет на село Марикостиново.

Свързани новини

Кандидатът за кмет на Благоевград Румен Томов: Започнахме промяната в Благоевград и успяхме

vesito

Спор в база край Благоевград, мъж пострада

vesito

Николай Шушков става областен управител на Благоевградска област

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.