Председателят Андон Тодоров свиква редовно заседание на Общинския съвет в Благоевград на 29 януари

Председателят на Общински съвет Благоевград – Андон Тодоров, свиква редовно заседание на Общински съвет Благоевград на 29.01.2021 г. /петък/ от 9.30 ч. в зала „22-ри Септември”.

На провелото се днес, първо за 2021 г., разширено заседание на Председателски съвет към Общински съвет Благоевград, бе приет дневен ред от 56 точки. Те ще бъдат разглеждани на предстоящата сесия.

В дневния ред е включен отчет за дейността на Общински съвет Благоевград за периода 01.01.2020 година до 31.12.2020 година, както и  питане от общински съветници към Общински съвет Благоевград, относно наредба за реда и условията за установяване на жилищните нужди на граждани, ползване и управление на общински жилища.

 

Съветниците ще разгледат предложенrе относно приемане на годишна програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост за 2021 година, предложение   относно определяне размера на годишната наемна цена за 2021 година  относно изменение и допълнение на Наредба за отпускане и изплащане на еднократни парични помощи за стимулиране на раждането и отглеждането на деца от Община Благоевград.

В дневния ред е включено и предложение относно проект на Наредба за допълнение и изменение на Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Благоевград.както и  предложение   относно приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредба за опазване на общинската собственост и охраната на обществения ред на територията на Община Благоевград.

Местните парламентаристи ще разгледат предложение, относно прекратяване на Договора за концесия от 05.05.2005 г., сключен между Община Благоевград и концесионера „Аква парк“ ЕАД.

 

 

Свързани новини

Фирма „CREATIVE“ обяви откриването си на нов маркетинг отдел в гр.София

vesito

Коледна изложба в Благоевград

vesito

Заради мръсния въздух: Община Благоевград обмисля въвеждането на нискоемисионни зони

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.