Ново предложение на Томов до председателя на ОбС Андон Тодоров! Нови имена за назначаване на временни управители на „Паркинги и гаражи“ и „Пазари“ до провеждане на конкурс

Кметът на Благоевград Румен Томов се отказа от идеята си да смени управителите на общинските фирми „Паркинги и гаражи“ и „Пазари“ до изтичане на договорите на настоящите им ръководители Васил Атанасов и Юри Воев.

Със свое предложение от вчера входирано в ОбС Благоевград градоначалникът предлага на общинските съветници да оставят на постовете им Атанасов и Воев до провеждането на конкурс за местата.

Това става  само два дни след като заместник-кметът Ясен Попвасилев, който заместваше Томов по време на болничния му, предложи мястото на Васил Атанасов временно до провеждане на конкурс да бъде назначен земеделският лидер Венцислав Кавазов, а местото на Воев в „Пазари“ и да заеме застрахователят Радой Радев, известен в Благоевград само с участието си в кандидатствасъветничката листа на БСП от последните местни избори.

Коментарът на ОбС шефът Антон Тодоров бе,че рокадата не е уместна, тъй като за малкото време до провеждането на конкурс, новите временно назначени шефове няма да успеят дори да навлязат в работата, за това най-уместно е досегашните управители да останат на постовете до конкурса.

Веднага след като сайтът на вестник Струма бг написа за предложението на Попвасилев пък социалните мрежи бяха взривени от коментари и малко преди края на работния ден знам.- кметът оттегли предложението си с мотив „допусната техническа грешка“.

 

Източник: В.“Струма“

 

 

 

Свързани новини

Кметът на община Сатовча Арбен Мименов издаде заповед за забрана свободно пашуване на територията на общината

vesito

Димитър Бакалов затвори закусвалните си в Благоевград

vesito

Броени часове до началото на първия по рода си мото-рок фестивал в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.