Празник във Вътрешно отделение на МБАЛ Благоевград! Д-р Бойка Харизанова и сестра Ангелина Митова почерпиха със салатка и кюфтета за ЧРД

Истински празник имаше днес във Вътрешно отделение на МБАЛ Благоевград. Поводът бяха рождените дни на д-р Бойка Харизанова и сестра Ангелина Митова.

Рожденичките бяха поздравени първо от началника на отделението д-р Румен Кондев, който ги зарадва с красиви букети и огромни картини. Празненството не пропусна и д-р Вл. Рабаджийски, който дава дежурства и в Спешно-приемно отделение на болницата.

Колегите пожелаха на д-р Бойка Харизанова и Ангелина Митова здраве, късмет, благополучие и много сбъднати мечти. Те пък опънаха голяма трапеза и ги почерпиха със шопска салата, млечна и кюфтета.

Свързани новини

Министърът на отбраната Тодор Тагарев ще поздрави военнослужещите от контингента, участвал в оперативния резерв в Косово и в Босна и Херцеговина

vesito

Кола се заби в бетонна преграда в Банско

vesito

Продължава дарителската кампания на Община Благоевград в помощ на бебета в Сирия

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.