По повод Деня на Средиземноморието: Музиканти отправят послание за мир с концерт в Благоевград

На 8 декември от 19:00 часа STAGE BAR ще се превърне в сцена, на която ще звучи пънк рок, инди рок и испанска музика.
Инициативата е по повод Деня на Средиземноморието, който е посветен на споделената идентичност, възприемане на общото наследство и подхранване на любовта към Средиземноморието.
Музикантът Самуил Гелев (El Samo) ще свири фламенко и румба за всички почитатели на испанската музика. Той ще подгрее атмосферата за останалите групи участници в концерта. Меломаните ще имат възможност да се насладят и на изпълненията на People of Maha – изцяло женска инди рок група, смесваща български и бразилски влияния. Kallo Malayo пък ще отведат публиката в света на пън рока.
Събитието се организира от сдружение „Международни инициативи за сътрудничество“ и се финансира от фондация „Aнна Линд“.
Концертът ще се излъчва на живо сред членовете на всички 42 национални мрежи на фондацията, обединяващи над 3500 институции и организации.

Свързани новини

Посред бял ден! Пиян мъж нападна полицай в Благоевград

vesito

Бой в заведение в Благоевград

vesito

Разлог отбеляза 186 години от Рождението на Васил Левски

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.