Постоянен арест за братя, нападнали с брадви и ножове полицаи в Кюстендил

Окръжният съд в Кюстендил остави за постоянно в ареста двамата братя на 41-годишна възраст, които нападнаха с брадви, ножове и метални пръти полицаи при операция срещу наркоразпространението в ромския квартал Изток отпреди шест дни. Тогава бяха наранени трима униформени от районното управление в града.

В дома на двамата братя са били открити около 200 дози хероин. При проверката те се нахвърлили срещу полицаите, наранили трима от тях, както и следовото куче с полицейския патрул. Привлечени са като обвиняеми за причиняване на телесна повреда на полицейски орган, за закана за убийство, за хулиганство и съпротива на орган на властта, с особена дързост и цинизъм. Определението, с което Окръжният съд потвърди мерките за неотклонение „Задържане под стража“ по отношение на братята, е окончателно и не подлежи на обжалване.

Свързани новини

Обрат със Сашка Васева, мъжът и чака чудо

vesito

Чуваемост! Приемна на кмета на Петрич в село Кърналово

vesito

Три изложби се откриват днес в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.