Полк. Калин Грънчаров: Андон Тодоров е човекът, който със сърце ще работи за жителите на община Благоевград

Над 500 членове на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР) застават твърдо зад кандидатурата на независимия кандидат Андон Тодоров за кмет на Благоевград. Сред тях е и полк. Калин Грънчаров, който член на общинското ръководство на СОСЗР.

Андон Тодоров е човекът, който със сърце ще работи за жителите на общината, той е човек на действието, а точно от такъв човек има нужда нашият град„, убеден е Грънчаров.
Думите му подкрепят и други членове на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва.

Андон Тодоров ще промени стария модел на управление на Община Благоевград. Той е човек, който заслужава подкрепата на гражданите, за да продължи развитието на града в добра посока„, смята Грънчаров.

Според него ангажираността и отдадеността на Тодоров към проблемите на хората са важни качества, които трябва да притежава един кмет.

Грънчаров е убеден, че ако независимият кандидат- кмет спечели изборите ще преобрази града и ще постави едно ново начало за община Благоевград, тъй като има необходимия професионален опит за това.

Свързани новини

Вторият ден от Седмицата на гората в Община Банско бе изпълнен с разнообразни дейности

vesito

Наглостта е безкрайна! Лъснаха огромни финансови разхищения от екипа “Камбитов“. Зам.кметове си разпределяли огромни суми от общинска фирма, управителят лапнал над 30 хил.лв. от печалбата
Избягвани са обществени поръчки, парите са разпределяни на близки фирми?

vesito

Още едно от предложенията на Андон Тодоров  е факт, сложиха нови контейнера за отпадъци със специално предназначение в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.