Изгодни цени и професионално обслужване при ГТП Савов

ГТП Савов предлага на своите клиенти извършване на периодичен/годишен технически преглед на автомобила им, съгласно изискванията на българското законодателство. Условията за клиентите са отлични и цените са най-изгодни. Пункът се амира се на бул.“Пейо Яворов“ в Благоевград (до Стил дом).

Нашите годишни технически прегледи са отворени за вас всеки ден от понеделник до петък, от 9 до 18 часа и събота от 9 до 14 часа, работим и извън работно време при предварително записана уговорка”, обясниха от ръководството.

При всеки извършен годише преглед в ГТП Савов получавате безплатно измиване на автомобила плюс подаръци. Получавате също обстоен преглед на ходовата час, както и регулиране на фаровете при нужда.

Автомивка на самообслужване САВОВ предлага  следните услуги:
 Двупостова прахосмукачка.
 Шампоан с активна пяна и топла вода.
 Четка с пяна и топла вода.
 Изплакване със студена вода.
 Вакса с топла вода.
 Полиране с дестилирана вода.
 Гореща вода.
Автомивка на самообслужване САВОВ работи с пърорвокачествени препарати..Работно време – 24/7.

Свързани новини

Днес е Кръстопоклонна Неделя – третата неделя на Великия пост

vesito

Търсят 11 съдебни медиатори в Благоевград

vesito

/Видео/ С цел привличане на инвеститори и развитие на туризма! По покана на Андон Тодоров, Република Сърбия открива почетно консулство в Благоевград?

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.