Пийте канела за отслабване

Намалява апетита и предотвратява образуването на нови мастни клетки

Свойствата на канелата за отслабване са открити сравнително наскоро. Днес тази подправка се използва много активно в борбата с наднорменото тегло, тъй като понижава нивото на холестерола и глюкозата в кръвта, а също така стабилизира отделянето на инсулин, който е отговорен за образуването на телесни мазнини. Канелата също така намалява апетита и предотвратява образуването на нови мастни клетки в тялото, стартира процеса на разцепване на старите.

Неин плюс е, че приложението й е лесно – тя може просто да се добави към чай за отслабване или да се приготвят специални напитки на нейна основа. Най-удобният начин е да си направите чай с мед и канела. Можете да потопите пръчка канела в чая, да разбъркате, да добавите мед или да поръсите с канела на прах – както често се прави в кафенетата. Купете канела на прах и я поръсете върху кафето или я добавете към чая, когато го варите. При печене на ястие също може да се добави и канела. Но все пак, за да се ускори метаболизмът, диетолозите препоръчват да се използва канела в напитки.

Рецепти

1 ч. л. канела добавете към 250 мл чай с мед или сок. Можете да сложите и чаена лъжичка смлян джинджифил и щипка черен смлян пипер. Трябва да изпиете напитката веднага. Пийте я веднъж на два дни.  Най-ефективният начин за отслабване е употребата на канела с мед сутрин на празен стомах. 30 минути преди закуска изпийте чаша гореща вода, след като разтворите в нея 0,5 ч. л. канела и 1 ч. л. пчелен мед. Преди да изпиете такава смес, оставете я за 30 минути или по-добре я пригответе от вечерта, поставете я в хладилника и я изпийте без да затопляте сутринта.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Везните да се вслушват в съвети, Скорпионите рискуват да изгубят спестявания

vesito

Слот игрите завладяха онлайн казината в България

Regiona

Хороскопът на Алена: Критични думи печелят врагове на Овните, Телците да очакват романтично запознанство

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.