Панорама на университетите в Благоевград

Община Благоевград и Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, със съдействието на Общински младежки парламент – Благоевград, организират „ПАНОРАМА НА УНИВЕРСИТЕТИТЕ – 2023 г.“, която ще се проведе на 15.11.2023 г. (сряда), 11:00 – 16:00 ч. във фоайето на Младежки дом, Благоевград.
Целта на инициативата е да се предостави качествена информация на кандидат-студентите и техните родители, и да се осъществят полезни контакти между тях и представителите на едни от най-търсените и престижни висши училища в България.
Всяко учебно заведение ще разполага с обособено място, където в лична среща със зрелостниците ще може да представи актуална информация за изисквания и процедури за прием, специалности, програми и свързаните с тях възможности за професионална реализация.
По време на Панорамата ще се проведе и среща-дискусия между ученици от Общински Младежки Парламент – Благоевград и представители на висшите училища.
В „ПАНОРАМА НА УНИВЕРСИТЕТИТЕ – 2023 г.“ са потвърдили участие:
Нов български университет- София
Американски университет в България- Благоевград
Университет за национално и световно стопанство – София
Национална спортна академия „Васил Левски“- София
Тракийски университет – Стара Загора
Медицински университет- Плевен
Медицински университет – Пловдив
Лесотехнически университет – София
Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство
„Проф. Асен Диамандиев“ – Пловдив
Университет по хранителни технологии – Пловдив
Висше училище по телекомуникации и пощи – София
Химикотехнологичен и металургичен университет – София
Висше военноморско училище „Никола Й. Вапцаров“ – Варна
Национален военен университет „Васил Левски“ – Велико Търново
Университет по библиотекознание и информационни технологии – София
Висше транспортно училище „Тодор Каблешков“ – София
Аграрен университет – Пловдив
Очакваме Ви❗
Може да бъде изображение с 4 души и текст, който гласи 'M 参 + x събитие за всички зрелостници благоевград за вашето академично бъдеще и развитие за избор на кариерна посока бъдещето E днес панорама на университетите 2023 възможност за лични разговори представители на висшите училища българия 15 ноември 2023 11:00- 16:00 важната, актуална и полезна информация за качествено образование Ð чужбина младежки дом- благоевград /фоайе/ изборът твой !!! x x + #кариерноориентиране #кариерноориентиране cko_blagoevgrad@abv.bg +359 877 262 539'

 

 

 

Свързани новини

Важно! Непълнолетни лица ще бъдат допускани до South West Festival Blagoevgrad само с придружител

vesito

“Походът на книгите” в Кюстендил

vesito

Благоевград си връща водата! След разкритие  и сигнал на Андон Тодоров, вр.и.д.кмет Ясен Попвасилев внесе в съда иск за прекратяване на договора с „Езерец“ за минералната вода

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.