От 19 юни ще бъде ограничено движението в платното за София при 67-ми км на АМ „Тракия“

От утре – 19 юни, ще бъде ограничено движението в платното за София в района на виадукта при 67-ми км на АМ „Тракия“ и трафикът ще бъде пренасочен двупосочно в платното за Бургас. Временната организация ще бъде въведена, за да продължи подмяната на дилатационни фуги на мостовото съоръжение. При необходимост в края на работната седмица – в петък, когато много хора тръгват на път, и в неделя, когато повечето шофьори се прибират към столицата, в отсечката ще се организира реверсивно движение. Тогава ще бъдат обособявани по две ленти в посоката с интензивен трафик. Предвидено е ремонтните работи да завършат до 10 юли.

Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причиненото неудобство, но ремонтно-възстановителните работи са наложителни, за да се осигури безопасното пътуване по автомагистралата. Апелът към водачите е да карат внимателно, със съобразена скорост, да спазват стриктно пътната сигнализация и да не предприемат рискови изпреварвания, с които да застрашат безопасността и живота на всички пътуващи.

Свързани новини

Емил Илиев е преизбран за кмет на община Струмяни

vesito

Няма обратен път! Томов получи призовката от съда за неговото отстраняване
Една година ни къса нервите с неговото протакане и жалене, коментират благоевградчани

vesito

EРМ Запад отстрани напълно всички аварии по електроразпределителната мрежа, причинени от лошото време

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.