От днес се ограничава движението по моста при с. Рибник община Петрич

От 18 ч. днес се ограничава движението по моста при с. Рибник на път III-108 Ново Делчево – Петрич
От 18 ч. днес – 6 ноември, се ограничава движението по моста над река Струма при село Рибник на път III-108 Ново Делчево – Петрич.
Временното спиране на трафика е поради подравяне на стълбове на мостовото съоръжение. Веднага са предприети действия за укрепване и заскаляване на компрометираните стълбове.
Движението по моста ще бъде възстановено след приключване на аварийно-възстановителните дейности. Дотогава трафикът ще преминава по обходен маршрут. Превозните средства ще се отклоняват при пътен възел „Струмяни“ на АМ „Струма“ по път III-1008 през село Микрево до кръстовището с път III-1082 и по него ще достигат до път III-1008 и обратно.
Директното трасе на път III-108, в близост до моста при Рибник, е затворено като са поставени от двете страни знаци В2 „Забранено е влизането на пътни превозни средства в двете посоки“, както и светлинни сигнали С16.
Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да следват стриктно поставената пътна сигнализация и да карат внимателно, спазвайки правилата за движение.
Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани новини

Зам.-кметът Станислав Кимчев връчи купата на КПС „Варна“, победител в турнир по водна топка „Купа България“, който се проведе в Благоевград

vesito

Стотици гости и жители на Радомир присъстваха на конни надбягвания по случай Тодоровден

vesito

Учредиха Съюз на хората с увреждания в Сандански!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.