Откриват нов Културно-информационен център в Банско за туристическия район Рила-Пирин

В навечерието на старта на новия зимен туристически сезон 2023-2024, Банско ще посрещне почитатели и гости с откриването на нов туристически център, реализиран по проект на Националното сдружение на малкия и средния бизнес в туризма.
Културно-информационният център е организиран в Чобанов хан, където ще приветства своите първи посетители на 15 декември от 17 часа. Програмата обещава множество вълнуващи събития, включително презентации на красотите на Рило-Пиринския район, дегустации на изискани ястия, вина и винени продукти, ревюта на традиционни носии и много други изненади.
Центърът е идеалното място за тези, които търсят автентични сувенири и анимационни стоки, като същевременно предлага творчески работилници за малки и големи, както и специална дискотека за най-младите посетители.
Съчетавайки културно богатство и информационна полезност, Културно-Информационният Център в Банско обещава да предостави неповторимо туристическо изживяване, допълнено със запомнящи се моменти и обогатено с възможности за откриване на богатствата на туристическия район Рила-Пирин.
Може да бъде изображение с текст, който гласи 'покана най-ччтиво Bu каним на откриване на културно-информационен център за туристически район рила-пирин в тематични събития HA: 15.12.2023-петък oT 17.00-19. официално откриване на центъра сградата на чобанов хан, град банско 16.12.2023-събота 11.00 20.00 -центърът представя счвенири, анимационни стоки, творчески работнилници за малки големи дегчстации на храни напитки от туристически район рила пирин 17.12.2023 -неделя от 11.00-13.00 -кулинарна изложба "вкчсът на рила пирин" дегчотации на ястия u вининени продчкти от туристическия район. очакваме Bu! за контакти u допълнителна информация: нсмсбт -0884809191; веселин банковски XHEECA 0887024849; виолета златева'

Свързани новини

Шести национален фолклорен фестивал „Свири ми се, пее ми се, оро ми се игра“ село Баня

vesito

Откраднаха каруца с дърва в Благоевград

vesito

Пребиха брутално млад мъж в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.