Община Сатовча отново съпричастна с кампанията-„Капачки за бъдеще“

Общинска администрация – Сатовча отново показа своята съпричастност и подкрепа на каузата „Капачки за бъдеще“. Отново се проведе масова кампания за събиране на
пластмасови капачки на територията на Общината в помощ на организираната от Благотворителната организация „Капачки за бъдеще“ кампания за набиране на средства за
осигуряване на шеста поредната специализирана линейка за деца.
Всички капачки, събрани в металните сърца на територията на общината, а и от съпричастните с кампанията фирми и физически лица бяха предадени на събирателният пункт пред сградата на общината. Събрани бяха и много чували с алуминиеви кенчета.
Общинската администрация – Сатовча транспортира събраните над 800 кг. капачки и кенчета до база на Благотворителната организация „Капачки за бъдеще“ в град Благоевград.
„Продължаваме с подетата инициатива“, коментират от ръководството на Община Сатовча. „Продължаваме да събираме пластмасови капачки и кенчета, които ще предоставим отново за каузата „Капачки за бъдеще“. Бъдете съпричастни и вие! Заедно можем!
Нека отново сме част от доброто!“

Свързани новини

Информационен бюлетин за възникналите произшествия на територията на ОДМВР – Благоевград

vesito

Манолова дойде с час закъснение в Благоевград и заяви: РИОСВ да бъдат разформировани и преосновани

vesito

Открит урок по йога за деца в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.