Община Разлог започна ремонт и разширяване на улица „Тринадесета“ в село Баня

В рамките на стратегическите планове за подобряване на инфраструктурата в село Баня, Община Разлог започна ремонт и разширяване на улица „Тринадесета“, и обособяване на нова зона за паркиране, с около 40 паркоместа.
“След завършване реконструкцията на улицата, която се намира в непосредствена близост до парка и се свързва с някои от най-посещаваните туристически обекти, къщи за гости и спа-комплекси в селото, Община Разлог ще постави и необходимите пътни знаци за “Подобряване регулацията на движението”. Някои участъци от улицата ще бъдат преобразувани в еднопосочни улици.
Паралелно с това, след изготвянето на проект за реконструкция на парка в селото, в рамките на няколко седмици Община Разлог ще издаде строително разрешение, след което ще обяви и обществена поръчка за избор на изпълнител, който да поеме отговорност за изпълнението на планираните дейности, за предоставяне на „Безопасна и здравословна среда“ – за отдих, спорт и развлечения в село Баня.”, поясниха кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и зам.-кметът г-н Иван Гюров.

Свързани новини

“Ние помним героите на Разлог”

vesito

Черна вест! Ковид-19 уби разложки съдия

vesito

Шеф Лео Бианки покори Grand Hotel Therme
Италианският маестро е поредният шеф-готвач, гостуващ в 5-звездния хотел в село Баня в серия от кулинарни събития

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.