Община Дупница с официална позиция за новия паркинг

Във връзка с решението на Община Дупница за обособяване на нов паркинг и напрежението, създадено чрез манипулации в социалните мрежи, Община Дупница уведомява гражданите ,че градинката на ул. „Княз Борис I“ (зад магазин ЛИДЛ), не само няма да бъде засегната по никакъв начин , а предстои допълнително озеленяване и значителни подобрения по одобрен проект от програмата за ТГС.
Нов паркинг ще има, за да се облекчи натовареността на паркингите около центъра, но видно от приложената схема от градоустройствения план на гр. Дупница, ще бъде на посочената със синьо зона до магазин ЛИДЛ. Видим е и надписът “ за паркинг“ на схемата.
Зоната в зелено е градинката зад ЛИДЛ и тя си остава градинка, която , след предстоящите подобрения, ще стане още по-красива и функционална, съобщиха от Община Дупница.

Свързани новини

Летният туристически сезон пред провал заради…

vesito

На днешния християнски празник: Кметът на Кресна Николай Георгиев празнува рожден и имен ден

vesito

Димитър Ирибозов: Благоевград няма време за експерименти, нужен му е енергичен и решителен кмет като Андон Тодоров

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.