Община Благоевград организира литературен хепънинг, насочен към деца, младежи и възрастни.

На 30 ноември от 14.30 ч. в зала №3 на Младежки дом ще бъде обособено Читателско гнездо за деца и младежи на възраст от 11 до 19 години.
Гост на Читателското гнездо ще бъде преподавателят по български език и литература от IX ОУ „Пейо К. Яворов“ Феризка Шамова, която ще прочете откъси от преведените и издадени на български език книги „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“, „Дневникът на един Дръндьо“, „Дон Кихот“, “ Малкият лорд Фаунтлерой“ и „Малкият принц“.
Предстои организирането и на Читателско гнездо за хора над 20-годишна възраст, по време на което те ще могат да чуят откъси от „Заподозрени“, „Изкупление“, „Игра с огъня“, „Децата на гората“ и „Разплата“.
По време на двете читателски гнезда ще бъде организирана томбола, в която 10 от присъстващите ще спечелят подарък – книга.

Свързани новини

Сандански посреща Графа на 10 юни в парк „Свети Врач“

vesito

Община Дупница обявява процедура по подбор на персонал

vesito

Откриха фотоизложба “Бабинден в Разлог през годините” по повод празника Бабинден

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.