Изкуственият интелект навлиза в община Банско

По покана на кмета на община Банско Стойчо Баненски, вчера се проведе работна среща със специалисти в областта на AI технологиите.
Тема на разговора бяха възможностите, които предлага изкуственият интелект и по какъв начин може да бъде въведен и използван в община Банско..
На срещата бяха обсъдени различни възможности за приложение на изкуствения интелект в общинските услуги, включително подобрения в административните процеси, управлението на ресурсите и по-добър контрол в сферата на туризма.
Кметът на община Банско, съвместно със своя екип се ангажира да внедри новаторски технологии, които да подобрят ефективността на живота и достъпа до услуги на нашите жители и да превърне община Банско във „визитна картичка на България“, както обеща при встъпването си в длъжност.
Всички реакции:

73

Свързани новини

Автобус се заби в дърво край Мелник

vesito

Разлог отбеляза 64 години от първата волейболна среща- между отборите на “Пирин” (Разлог) и “Партизан” (Струмица, Р. Северна Македония)

vesito

В Разлог започва изграждане на нов крайградски парк

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.