Община Благоевград набира кандидати за домашен помощник по проект

Община Благоевград обявява прием на документи за свободни работни места за домашен помощник.
Услугата е в подкрепа на лица с увреждания и възрастни хора в нужда и осигурява възможност за грижа в дома.
Позициите са по проект „Грижа в дома в община Благоевград“, който надгражда създадения модел за предоставяне на почасови мобилни интегрирани здравно-социални услуги.
Одобрените кандидати ще предoставят:
– почасови мобилни интегрирани здравно-социални услуги по домовете и психологическа подкрепа;
– доставка на храна, хранителни продукти и продукти от първа необходимост, заплащане на битови сметки, заявяване и получаване на неотложни административни и битови услуги със средства на потребителите;
-предоставяне на лицата от целевата група на информация, относно превенция и профилактика на здравето и социално значими заболявания, включително консултации с диетолог и др. специалисти при необходимост.
За всеки потребител се осигурява подходяща интегрирана подкрепа, отговаряща на неговите нужди, идентифицирани в резултат от извършена индивидуална оценка на потребностите.
Услугата се предоставя почасово за период от 12 месеца и е безплатна за потребителите.
Документи за кандидатстване могат да се изтеглят оттук http://www.blgmun.com/news7812/Obshtina_Blagoevgrad.html
Заявления за кандидатстване за работа могат да се подават в деловодството на Община Благоевград всеки работен ден от 8:00 до 18:00 часа.
Проектът „Грижа в дома в Община Благоевград“ е с административен договор за БФП BG05SPR002-2.001-0152-C01, финансиран по Програма „Развитие на човешките ресурси“ 2021-2027 г.

Свързани новини

Кметът Стойчо Баненски: За нас–банскалии, е удоволствие да празнуваме с нашия съгражданин Христо Стоичков рождения му ден и то не къде да е, а в сърцето на Пирин

vesito

КОФФИ ДИСТРИБЮШЪН ЕООД – специализиран магазин за кафе и вендинг автомати

vesito

Доброволци от сдружение „Диабет без страх“ премериха кръвната захар на граждани в Разлог

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.