Нов съдия в Районен съд – Благоевград

Днес в Районен съд – Благоевград встъпи съдия Катя Сукалинска, която бе преместена от РС-Сандански с Решение на ВСС в края на миналата година.

На встъпването присъстваха председателят на Окръжен съд –Благоевград, съдия Петър Узунов, Районният прокурор Борислав Ковачки, и.ф. председателят на РС-Благоевград, съдия Калина Иванова, районни съдии, съдия по вписванията и съдия-изпълнител.

Съдия Калина Иванова подари на съдия Сукалинска от името на съдиите в Благоевград, икебана с цветя и стилен химикал за да подписва обективни и справедливи съдебни актове и в РС-Благоевград, след което тя бе поздравена с добре дошла от всички присъстващи магистрати.

Съдия Сукалинска има съдийски стаж повече от 13 години, тя е с ранг „съдия в Апелативен съд“ и до сега е правораздавала в РС-Сандански, където е разглеждала граждански дела.

Свързани новини

Учредяват сдружение „Старчевата“ в Разлог

vesito

Още един българин, прославил името на Петрич

vesito

ОбС- Благоевград прекрати договора за концесията с „Аква парка“, предстоят иновации

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.