Нов заместник-кмет на Община Благоевград

Боряна Шалявска е новият заместник-кмет на Община Благоевград, обяви на пресконференция днес кметът Методи Байкушев. Тя поема ресор образование и бизнес развитие с ясната отговорност, че предстои работа.

„Важно е енергията да се превърне в двигател на промяната. Да можем да подпомогнем образованието да подготви хора, които да са готови да работят. Тук бизнесът трябва да поеме отговорност чрез стажове, чрез курсове и други“, каза Шалявска и допълни, че има опит в сферата на образованието повече от 20 години.

Боряна Шалявска е родена и израснала в Благоевград. Живяла е няколко години в Чикаго, има завършени магистърски степени от ЮЗУ по „английска филология“ и по „бизнес администрация“ от АУБ.

Свързани новини

Шефът на РУО Ивайло Златанов: Взехме решение за присъствено провеждане на образователния процес във всички училища в Благоевградска област

vesito

Всички основни пътни артерии в Благоевград са почистени до асфалт,сутрин ще е заледено на много места

vesito

Кметът Първан Дангов с жест към бъдещето на Дупница – децата!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.