Нов електронен сайт и новоразработена онлайн платформа за социални услуги на Община Благоевград

Община Благоевград разработи нов електронен административен сайт, който презентира областния център в онлайн пространството. Страницата е с модерна визия и множество функционалности, които спестяват време и създават удобство за потребителите.
Достъпът до нея може да бъде осъществен чрез URL адрес – https://blagoevgrad.bg/.
Платформата е насочена изцяло към отделния човек като целта е да се подобри качеството на предлаганите административни услуги в полза на жителите и гостите на града и да се повиши ефективността на работа на администрацията.
„Най-после след толкова години Община Благоевград се нарежда сред развитите в дигитално отношение градове. Тук е мястото да подчертая, че сайтът вече функционира, но информацията в него ще продължи да се обновява. С други думи той непрекъснато ще се актуализира“, заяви кметът Илко Стоянов.
По време на презентацията секретарят на Община Благоевград Дейвид Арабаджиев и Асен Пидов от фирмата разработчик представиха в детайли функционалностите на новата страница.

Свързани новини

Кола се преобърна край Благоевград

vesito

Подаръци за бебетата Виктор и Атанас в Петрич

vesito

Времето днес, прогноза за вторник, 26 декември

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.