Николай Шушков открива предизборната си кампания

На 29 септември 2023 (петък) от 18.00 ч. независимият кандидат за кмет на Благоевград Николай Шушков, ще открие официално предизборната си кампания в амфитеатралното пространство пред Регионалния исторически музей в града.

„Мястото не е избрано случайно. Тук ще си припомним нашите история, традиции и култура. Славното минало на града ни задължава да бъдем негови отговорни стопани днес и да работим неуморно за просперитета на хората. Затова Благоевград е мисия“, споделя Николай Шушков.

Кандидатурата на бившия областен управител и бивш заместник регионален министър Николай Шушков се издига от впечатляващ Инициативен комитет, в който влизат културни и спортни дейци, общественици, лекари, юристи и др. Част от тях ще вземат участие и в откриването на предизборната кампания на Николай Шушков, сред които са и легендарните солисти на Ансамбъл Пирин Руска Стоименова, Иван Гоцев и Стойка Германова, както и солисти от Биг Бенда на Благоевград.

Свързани новини

Плувецът Антъни Иванов: Съжалявам!

vesito

Андон Тодоров организира Кръгла маса за възможностите за сътрудничество между Благоевград и Гърция

vesito

6-годишно падна от прозореца на втория етаж на детска градина, не казали на родителите

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.