Кандидатът за кмет на Благоевград Румен Томов представи основните акценти в предизборната си стратегия

Кандидатът за кмет на община Благоевград Румен Томов представи днес основните акценти в предизборната си стратегия. Той обеща, че ще довърши всички започнати по време на  управлението му проекти. Според думите му най-важната задача е свързана с бързото изграждане на индустриална зона, която ще подобри бизнес климата в града.

„Когато имаш инвеститор, който строи завод, това означава инвестиция с милиони левове и стотици работни места. По принцип тази инвестиция е трайна“, посочи кандидатът за кмет на Благоевград.

Румен Томов ще бъде издигнат от местна коалиция „Граждани за Общината“.

„За един кмет, който управлява община, е важно хората да имат нормални комуникации, т.е. ток, вода, канал, да имат работни места.  Данъците са изключително високи, може да се мисли в обратна посока“, каза още Томов.

Той има намерение и да построи една нова, модерна държавна болница в Благоевград като обясни, че по Плана за въстановяване и развитие и мерките 2021-2027, ще има осигурени средства за изграждането на такава болница.

Румен Томов посочи още, че освен 4-годишна програма, е разработил и дългосрочна програма за развитието на община Благоевград.

Свързани новини

Автомобил се вряза в джип от кортежа на американския президент Джо Байдън

vesito

Коледен благотворителен базар в Сандански

vesito

Кметът Първан Дангов: От моя страна декларирам, че ще имате протегната ръка

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.