Нападнаха и пребиха петрички бизнесмен след абитуриентски бал

Петрички бизнесмен е с опасност за живота, след като бе пребит от двама младежи в Петрич. Грозният екшън се разиграл около 05:35 ч. пред питейно заведение след тържество за абитуриентски бал.

44-годишният собственик на оранжерия и на най-големия цветарски магазин „Орхидея“ в града Самуил Кацаров бил нападнат от двама пияни мъже, на 27 и 24 години, които започнали да го налагат с шутове по тялото и главата.

Вследствие на побоя мъжът е получил черепно-мозъчна травма и е транспортиран в болнично заведение в София с опасност за живота, съобщи струма.бг.

В хода на предприетото разследване са установени двамата нападатели – Павел Тасков и Кристиян Кожовски, които са задържани. По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда.

С постановление на прокуратурата престоят им в ареста е удължен и се очаква да бъде внесено искане в Районен съд – Петрич за определяне на мярка за неотклонение.

Свързани новини

Поради реконструкция на уличен водопровод: Улици в Симитли остават без вода

vesito

В деня, посветен на родилната помощ, кметът на Сандански посети първото родено бебе за 2024 г.

vesito

Директорът на ЮЗДП инж. Валентин Чамбов с анализ и резултатите от дейностите по опазване на горските територии в ТП ДГС/ДЛС

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.