Мъжете се съмняват, че жените винаги лъжат за тези 5 неща

Подозрителността може да пропълзи и в най-здравословната връзка. Дори да си имате пълно доверие, има няколко неща, за които мъжете почти винаги мислят, че жените ги лъжат. Каквото и да казвате, те търсят признаци, че всъщност ги лъжете, а подозрението не може да ги напусне.

Нещата, за които мъжете мислят, че жените най-често ги лъжат са много. Но ето 5 от тях.

  • 1. Бройката

Броят на мъжете, с които сте спали, винаги вълнува мъжете – абсолютно винаги, пише Bulnews. В някакъв момент винаги се стига до този въпрос. На всеки мъж му се иска да е ако не единственият, с когото сте били, то поне един от малкото. И когато една жена каже, че не е спала с много мъже, те винаги изпадат в подозрение, особено ако е красива и особено ако те виждат как другите мъже се обръщат след нея.

  • 2. Сравнението с бившите

Мъжете мислят, че ги лъжете, когато им казвате, че изобщо не ги сравнявате с бившите си гаджета. Повечето жени наистина го правят и това е нормално. Но ако сте открили човек, когото обичате безкрайно и когото не се налага да сравнявате с когото и да било, просто защото той ви кара да сте безкрайно щастливи и му го казвате, той може пак да не ви повярва напълно.

  • 3. Плащането на сметките

Повечето мъже не вярват, че има жени, които държат сами да плащат сметките си. Те мислят, че кокетничите и се правите на интересни, ако настоявате да платите вие. Мъжете смятат така, защото наистина има немалко жени, които предпочитат мъжете да ги издържат. Затова идва и това недоверие от мъжка страна.

  • 4. Ревността пречи

Мъжете ревнуват, дори да не си го признават. Някои са по-ревниви от други и го показват по-отявлено. До каквато и степен да се простира мъжката ревност, повечето жени не лъжат, когато казват, че не им е приятно да бъдат ревнувани без причини и поводи. Това е по-скоро отблъскващо, отколкото показващо любов и загриженост. Притежателното поведение на мъжете дразни жените и те не лъжат, когато казват, че не им е приятно.

  • 5. Когато казваме, че сме сериозни

Мъжете се страхуват да не бъдат разигравани. Много от тях смятат, че жените си играят с тях, като с играчки. Имали са лош предишен опит, наплашени са или просто са повлияни от приятелите си – без значение каква е причината за това, те често не вярват на жените, когато те им казват, че са сериозни и не биха ги разигравали.

Свързани новини

Ефективността на хранителните добавки за подпомагане на имунната система – факти и митове

Regiona

Как да се справим с мухъла и конденза

vesito

Как да направим най-добрия избор на стелажи?

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.