Модна приказка с Creative

Коледно-новогодишните празници вече чукат на вратата. И защото са по-различни от всякога, те могат да са повод да си подарим нова дрешка. Преживяхме една трудна и в много аспекти непредвидима година и сега е време да се поглезим.

Нашите магазини в София, Пловдив и Благоевград работят за вас, спазвайки стриктно всички противоепидемични мерки. А за дамите, които предпочитат да пазаруват от комфорта на дома си, онлайн магазинът ни https://creative-bg.net/ предлага безплатна доставка за поръчки над 49,99 лв.

Вашият любим бранд Creative продължава да предлага всичко, от което имате нужда за перфектната си визия и то с големи отстъпки през декември. Като започнем от малката черна рокля, минем през удобната чанта и приключим с цветния колан за любимите дънки. Кройки за всеки, актуални и любими цветове, моделите са повече, отколкото можем да преброим. И пак ще повторим – цените са повече от примамливи.

Тази година ще посрещнем празниците у дома, обградени от близките си, но това не означава, че не може да изглеждаме прекрасно в нова рокля или стилна блуза. Ако пък сте любители на удобството, предлагаме голямо разнообразие от удобни спортни и ежедневни комплекти. Нека не забравяме и аксесоарите: малки и големи чанти, ранички, портфейли и колани, никога не са ни достатъчно. Повдигни настроението си преди празниците с любимото си хоби – пазаруването.

В навечерието на светлите коледни празници целият екип на Creative ви пожелава здраве, а в последните дни на старата година, пожелаваме 2021 година да бъде по-добра, по-благосклонна и по-успешна. Пожелаваме ви много сбъднати мечти и не забравяйте – можем да преминем през всяка трудност подкрепяйки се!

Тази година може да не празнуваме толкова шумно, но пък нека е стилно с Creative.

 

 

 

Свързани новини

Спират водата в Благоевград, вижте къде

vesito

Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда“ стартира в Банско.

vesito

Стартира ученически конкурс по превенция на наркоманиите в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.