Лятно кино под звездите в Разлог

Община Разлог Ви кани на „ЛЯТНО КИНО НА ОТКРИТО“, в петък и събота вечер – на 11. и 12. август 2023 година, на централен площад „Преображение“, град Разлог.
ПРОГРАМА:
11.08.2023 г. (петък) – 21:00 часа – „ШАЗАМ“ (фантастика) – Филмът продължава историята на тийнейджъра Били Батсън, който след като каже магическата дума „Шазам!“ се превръща в супергерой. Този път Били и останалите деца от приемното му семейство ще се изправят срещу дъщерите на Атлас и нова заплаха, която може да унищожи целия свят.
12.08.2023 Г. (събота)
20:30 часа – „ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА МУМИИТЕ“ (анимация, семеен) – Филмът проследява забавните приключения на три мумии, които живеят в таен подземен свят, скрит в древен Египет. Смелото трио включва принцеса, бивш състезател с колесници и малкия му брат, заедно с домашния им любимец – бебе крокодил. След куп перипетии мумиите се озовават в днешен Лондон и поемат на едно щуро приключение в търсенето на стара семейна реликва, открадната от амбициозния археолог лорд Карнаби.
22:00 часа – „ОТНОВО ЛЮБОВ“ (романтика, драма) – Представяте ли си случайно съобщение да ви отведе към любовта на живота ви? В тази романтична комедия, Мира Рей се опитва да преживее загубата на починалия си годеник. Тя изпраща редица съобщения до стария му телефон, но без да осъзнава, че този номер вече принадлежи на журналиста Роб Бърнс. Той е завладян от честността и красивите откровения в съобщенията. Когато получава задачата да напише материал за суперзвездата Селин Дион (която играе себе си в първата си филмова роля), той се възползва от помощта ѝ, за да разбере как да се срещне с Мира на живо и да спечели сърцето ѝ.
ОЧАКВАМЕ ВИ!
ВХОД: СВОБОДЕН
ОРГАНИЗАТОР: ОБЩИНА РАЗЛОГ

Свързани новини

В 2 секции в Благоевград гласуват само с хартия, разменили машините

vesito

„Лятна филмомания под звездите 2023″ в Банско

vesito

Благородна кампания идва в Благоевград, ето как да се включим

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.