Внимание шофьори: Ремонти по автомагистрала „Струма“

Движението от км 88 до км 97 на АМ „Струма“ в област Благоевград се осъществява с повишено внимание, поради подмяна на мантинели. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и сигналисти. Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, съгласно създадената организация на движение.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.
Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

Eмоционалното шофиране не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата. До 4 август водачите по път I-1 Благоевград – ГКПП „Кулата“ в на района на Железница, в област Благоевград, да се движат с повишено внимание, поради монтаж на телени предпазни мрежи. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и сигналисти

Свързани новини

Румен Томов: Ще поискам финансова ревизия на Община Благоевград

vesito

Брутална жестокост: Мъж бие жена си в Бобов дол, детето снима

vesito

Започна подмяната на осветителни тела в населените места на община Сандански

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.