Любими балкански изпълнители и млади български певици плениха сърцата на хиляди меломани по време на големите концерти “Разлог е изживяване! Разлог е музика!

Любими балкански изпълнители и млади български певици плениха сърцата на хиляди меломани по време на големите концерти “Разлог е изживяване! Разлог е музика!”, на 13. и 14. октомври на стадион “Септември”.
В петък вечер концертната програма бе открита от режисьорът по образование, актьор-комик по професия и певец по душа – Георги Низамов, който приветства всички гости на събитието, организирано от Община Разлог.
Големите концерти, посветени на балканската музика, започнаха с пленяващите “Червената шапчица”, “Вземи огин” и други любими песни, изпълнени от талантливата Алекс Бучкова, в компанията на момичетата от Dance studio Deja vu.
Празничната програма продължи с неотразимата Емина Туфо (Emina Tufo), а след нея на сцената се качи един от най-добрите певци на балканите – Саша Матич (Sasa Matic). Любимецът на няколко поколения меломани докосна сърцата на всички гости на стадион “Септември”, с едни от най-големите хитове – “Prejako”, “Nadji novu ljubav”, ”“Sto sviraca”, “Ko si ti” и други емоционални песни от своята дискография.
„Разлог е изживяване! Разлог е музика!“ завърши на 14 октомври с блестящите изпълнения на участничката в едно от най-големите музикални предавания в България – Десислава Николова (Далия – Dallia), българо-сръбската певица Марина Тошич (Marina Tosic) и пленяващия със своят глас и неописуема енергия Keba.
Може да бъде изображение с 3 души, танцуващи хора и текст, който гласи '*း ог ява муз # разло Roland " общика разног разлог разлог община'
Може да бъде изображение с 2 души
Може да бъде изображение с 3 души и текст, който гласи 'pa3лor E и3жиBRBaH pa3лor nor PA E my3и h Roland KORG MGG KORG VAMAHA'
Може да бъде изображение с 1 човек
Може да бъде изображение с 6 души, тълпа и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 4 души и тълпа
Може да бъде изображение с 1 човек и пиано
Може да бъде изображение с 5 души, високоговорител, саксофон и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 3 души, китара и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 1 човек, руса коса и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 1 човек, танцува и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 2 души и тълпа
Може да бъде изображение с 2 души, осветление, високоговорител и тълпа
Може да бъде изображение с един или повече хора, осветление и тълпа

Свързани новини

Две улици в село Крупник остават без вода

vesito

„Спортувай активно, живей здравословно“ – проект на Баскетболен клуб „Вихрен“ за достъп на младежи до спортни дейности

vesito

Странна катастрофа на ГКПП Кулата

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.