Коледа в Гърция? Голяма тесла

Голяма тесла удря хилядите българи, които са планирали да посрещнат Коледа в Гърция. Южната ни съседка вдига здраво цените за празника. Тържествената вечеря в ресторантите за Бъдни вечер и Коледа е доста по-скъпа в сравнение с предишни години. По-изгодни оферти има в традиционните таверни, предаде финансовият портал pariteni.bg. Собствениците на ресторантите в Гърция се опитват да привлекат клиенти със специално меню за Бъдни вечер и Коледа. На повечето места цените са изключително високи в сравнение с предишни години.

Хотелите в Атина предлагат празнична вечеря с музика и настроение за 220 евро на човек. Има и ресторанти с традиционна кухня, където кувертът на човек е около 70 евро. За достъпно меню се рекламира вечеря от 89 евро без напитките.

Много по-ниски са офертите за туристите, които пристигат с ваучери за нощувка. Заради традицията според която Коледа е семеен празник, търсенето на оферти за ресторантите е повече от чужденците. Много повече са резервациите за новогодишната нощ, като за тях цените са леко над посочените за Коледа, казаха собствениците на ресторанти./Standartnews.com

Свързани новини

Схема за измама! Бармани били назначени на 3 бона заплата в Благоевградско, за да точат НОИ

vesito

Запалиха светлините на коледната елха в Якоруда, кметът Мехмед Вакльов обеща: Пистата в местността „Трещеник“ скоро ще се отвори   

vesito

Увеличиха обезщетението за раждане на първо дете в Гърция на 2400 евро

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.