Кметът Стойчо Баненски: За нас–банскалии, е удоволствие да празнуваме с нашия съгражданин Христо Стоичков рождения му ден и то не къде да е, а в сърцето на Пирин

За нас – банскалии, е удоволствие да празнуваме с нашия съгражданин Христо Стоичков рождения му ден и то не къде да е, а в сърцето на Пирин. Съгражданин, защото точно преди 20 години Ицо стана почетен гражданин на Банско. Така че днес, освен 58-ия му рожден ден, празнуваме и юбилей от официалното му обявяване за банскалия, което чест и за него и за нас.
Благодаря на Христо Стоичков, че винаги и навсякъде, от началото на своя възход и досега, той никога не забрави корените си, никога не забрави България. Той стана причина хората по целия свят, не само да чуят за нашата страна, а да я запомнят. А на нас – неговите сънародници, Ицо подари гордост, емоции и радост, каквито не сме получавали от никой друг!
От свое име и от името на банскалии подарих на Ицо един символичен подарък – вечен календар на фона на вечния Пирин и Банско.
Нека бъде здрав като гранита на Пирин и дълголетен като пиринските мури!
Може да бъде изображение с 5 души и текст, който гласи 'BANSKÃ SEASONS ALL Fibank 30 год стоичков в среща с автогр THE INB CIO 1SIA бънд нтър'
Може да бъде изображение с 3 души, хора, играещи футбол, хора, играещи футбол и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 8 души, хора, играещи футбол, хора, играещи футбол и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 4 души, хора, играещи футбол и хора, играещи футбол
Може да бъде изображение с 4 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 2 души, дете, тълпа и текстово съобщение

Свързани новини

БАНСКО ЧЕСТВА БОЖИЧЬ!

vesito

Сандански – домакин на два турнира по минифутбол през януари!

vesito

Белослава Кръстева не успя да грабне световната титла по шахмат

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.