Кметът на Благоевград Методи Байкушев получи плакет от Българската федерация по ММА

Кметът на Благоевград Методи Байкушев получи плакет от Българската федерация по ММА. Той бе връчен на официална церемония в зала „Скаптопара“ днес от председателя на Федерацията Станислав Недков, който благодари за подкрепата на Общината при организирането на Държавното първенство по ММА, което се проведе в два поредни дни в областния център.
„За мен е голямо удоволствие да ви посрещнем тук днес. Популярността на вашия спорт носи голяма отговорност към обществото, затова от вашите действия и от вашите думи зависи каква ще бъде неговата слава. Пожелавам ви от сърце ММА спортът да се прочуе в цяла България, с това, че него го уважават благородници, защото състезателите използват своите сили и умения да бъдат защитници на обществото, да бъдат хора, които се борят за справедливост и застават на страната на слабите когато има нужда. Пожелавам ви да покажете най-доброто от себе си и да постигнете всичко това, за което сте тренирали. На добър час!“, така кметът Методи Байкушев приветства участниците в турнира и неговите организатори.
В престижния спортен форум участие взеха над 30 отбора от цялата страна, а най-добрите ММА бойци във всички възрастови групи спечелиха медали.
Повече информация за турнира четете на:https://blagoevgrad.bg/…/kmetut-metodi-baikushev-s-plaket…

Свързани новини

Остават броени часове до началото на Пирин Фолк – Сандански

vesito

Вандали нападат с камъни и яйца градските автобуси в Благоевград

vesito

Благородна кампания идва в Благоевград, ето как да се включим

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.