Камерна опера – Благоевград на празничния коледно-новогодишен концерт

Музика от композиторите Хендел, Лехар, Качини, Щраус и други завладя зала „Яворов“ и създаде празнично настроение с традиционния коледен концерт на Камерна опера – Благоевград. Всяко изпълнение на солистите Венера Мелеки, Красимира Кечеджиева, Денис Бояджиев и гостите Георги Динев и Лъчезар Кацарски, и оркестъра на Камерна опера бе посрещнато с бурни аплодисменти. Концертът бе разделен в две части, като в първата звучаха оперетни бисери, а във втората част – коледни песни и пиеси.
Наздравица на по чаша вино в антракта допринесе още повече за празничното настроение.
В концерта участваха балерини от Танцов клуб „Силвана денс“ и техните отговорни кавалери от НХГ „Св. св. Кирил и Методий“ – Благоевград.

Свързани новини

Скъпи гости посетиха Община Благоевград в деня на Баба Марта.

vesito

БСП- Благоевград на дъното! Заради участие в листата на „Изправи се. Бг“ изключиха д-р Вангел Арабаджиев от червените редици
Мая Манолова е по лява от Корнелия Нинова, Милев съсипа градската организация с издигането на Р.Томов за кмет, категоричен е д-р Арабаджиев

vesito

Бившият борец за който се твърди че тормози петричкото село Яворница е лежал в психиатрия

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.