Информационен бюлетин на МВР за област Благоевград

ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН  ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ
ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОДМВР – БЛАГОЕВГРАД

  1. На 12.07.2023 г. около 10:55 часа на ул. „Свобода“ в гр. Благоевград, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е спрян лек автомобил „Форд Галакси“. В хода на извършената проверка, с техническо средство е установено, че 19-годишният водач на автомобила от гр. Благоевград шофира след употреба на наркотично вещество. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.

 

2. Двама мъже, единият от които на 25 години от с. Марикостиново, а другият на 24 години от с. Дрангово са привлечени като обвиняеми за това, че на 09.07.2023 г. в с. Марикостиново, чрез нанасяне на удари с ръце и крака, са причинили средна телесна повреда на 48-годишен мъж мъж от гр. Сандански.

 

  1. На 12.07.2023 г. е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по  чл.325Б, ал. 2 т.1 от НК във връзка с постъпил в ОДМВР-Благоевград сигнал, че от неустановена дата до 12.07.2023 г. в гр. Благоевград е проявена жестокост към гръбначно животно – куче, като деянието е извършено от лице, което осъществява дейност или професия, свързана с отглеждане на животни или полага грижи за тях. Със заповед за задържане до 24 часа, от органите на реда са задържани: трима мъже от гр. Благоевград, един мъж от гр. Кочериново и жена от гр. Благоевград.

Свързани новини

Бившият борец за който се твърди че тормози петричкото село Яворница е лежал в психиатрия

vesito

Коледната елха в Благоевград грейва навръх Никулден

vesito

Няма фалшиви дипломи, има клеветническа кампания

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.