Изградени са изкуствени неравности по път ІІ-19 в Добринище

Със съдействието на Община Банско за изпълнение исканията на жителите на гр. Добринище за ограничаване скоростта на движение на автомобилите по път ІІ-19, минаващ през града, бяха изградени изкуствени неравности.
Така наречените „гърбици“ на пътното платно принудително ще намаляват скоростта на превозните средства, които минават с висока скорост през града. Особено голяма е опасността за пешеходците на входа на гр. Добринище откъм гр. Гоце Делчев, където има голям завой и ограничена видимост.
Община Банско е довела до знание на Областно пътно управление – Благоевград за произнасяне по компетентност относно искането на жителите на гр. Добринище на същото място да бъде изградено кръгово кръстовище, което още повече ще повиши безопасността на движението.

Свързани новини

Благоевград е домакин на второто издание на Академия „Муза“

vesito

Председателят на ОбС Андон Тодоров сформира комисия от външни експерти и съветници за пълна ревизия на кортовете при „Бачиново“

vesito

Кметът на Кюстендил беше домакин на първото заседание на Обществения съвет за местно икономическо развитие

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.