Земеделски производители от община Благоевград се срещнаха с кмета М. Байкушев

„Земеделският труд е познат за мен още от детството ми. Зная колко усилия и всеотдайност изисква той. Именно затова администрацията няма да фаворизира никой пред другия“, това написа във Фейсбук кметът на община Благоевград Методи Байкушев след среща със земеделски производители от града и селата.

„Всички действия, които ще предприемем, ще бъдат позовани на закона и справедливостта. Това заявих вчера на среща с голяма част от животновъдите на територията на общината. Разговаряхме за проблемите с разпределяне на пасища и исканията, които имат към Общината и кметствата. Това бе първата ни опознавателна среща, която полага и начало на съвместната ни работа“, допълва Байкушев.

Свързани новини

Кандидатът за кмет Румен Томов за недостатъците на новооткрития пазар в Благоевград

vesito

/Видео/ Членовете на ОбС Кирил Илиев, Мария Гошева и д-р Цв. Балабанов защитиха работата на Консултативния съвет: Ние взимаме решения и даваме пред Щаба. Топката е в ръцете на Томов!
Вижте силните думи на тримата общински съветници…

vesito

Благоевград е домакин на второто издание на Академия „Муза“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.