Залози на виртуални спортове на winbet.bg

Феновете на спортните залози все по-често попадат на термина “виртуални спортове”. Той все още звучи непознато на мнозина, поради което си струва да внесем повече информация за значението му. Хазартни оператори от калибъра на WINBET вече предлагат виртуалните спортове в своя каталог, поради което наистина е време всички да разберат за тях.

Виртуални спортове – един нов начин да играеш

Виртуалните спортове представляват правенето на напълно стандартни по тип залози, но на “виртуални” събития и срещи – такива, които не съществуват в реалния живот.

Например, потребителите могат да заложат върху изхода на дадена футболна или баскетболна среща, но без въпросните отбори и играчи да съществуват реално. Всичко представлява софтуерна симулация, което обаче продължава в рамките на няколко минути, с което виртуалните спортове също се различават от реалните.

Поради краткото времетраене на едно събитие от такъв тип, потребителите могат да направят множество предвиждания последователно. Това е една от основната причина поради която много залагащи разчитат на виртуалните спортове – те им позволяват да направят много залози за кратък период от време.

Какви виртуални спортове намираме в WINBET?

На winbet.bg всеки може да открие отлично развита секция за виртуални спортове. Там потребителите ще могат да изберат между два утвърдени доставчика на подобни услуги – Vermantia и Betradar. След като направят своя избор, пред потребителите ще се отворят и възможностите за залог. Ще видят компютърно генерирана картина на събитията, подобна на видео игра, чрез която могат да наблюдават в реално време какво се случва и как върви въпросното събитие. Във всеки един момент могат да направят и залог на живо.

Сред спортовете, които могат да се играят “виртуално” в WINBET, откриваме футбол, баскетбол, тенис, бейзбол, конни надбягвания и хрътки.

Каква стратегия може да се приложи при виртуалните спортове?

В този случай прилагането на стратегия е по-трудна задача, защото все пак говорим за софтуерно генерирани събития, които няма как да бъдат проучени от потребителя, търсещ определени закономерности. Коефициентите обаче издават кой е фаворит за спечелване на дадена среща. Тук от потребителя зависи дали да се довери на ставките или напротив – да потърси изненада с цел по-голям коефициент.

Активни бонуси на WINBET за всеки играч

Продължават да бъдат активни две от основните бонус оферти на WINBET в самия край на годината – WINBET Турбо Бонус Игра и WINBET Бонус Игра.

WINBET Турбо Бонус Игра позволява на всеки клиент на оператора да се бори за впечатляваща награда – спортен автомобил. Всеки квалифициращ залог позволява на даден играч да участва в жребия за наградата, която ще бъде изтеглена на живо в YouTube канала на WINBET на 29 декември.

В същото време остава активна и WINBET Бонус Игра, благодарение на която всеки може да спечели персонализирани кеш бонуси, безплатни врътки и игри, и дори нов смартфон. Клиентите на бранда могат да завъртят ежедневното Колело на джунглата и да видят какво им е отредил шансът.

Свързани новини

Водата от водопровода крие ли опасности? Какво трябва да знаем?

Regiona

3 храни са ключови при образуването на целулит

vesito

Стратегии за търговия с Биткойн

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.