Завършиха ремонтните дейности на три улици в Разлог

Oбщина Разлог завърши ремонтните дейности на главната улица “Александър Стамболийски”, ул. “Иконом Н. Ангелов” и ул. “Поп Богомил”.
Трите улици в град Разлог бяха основно реконструирани, като част от инициативите “Безопасна и здрава среда” и “Подобряване регулацията на движението”.
През последните месеци Община Разлог осъществи своите планови дейности, заложени в стратегията на двете инициативи, като отстрани опасни дървета, а на тяхно място засади нови такива.
Тротоарните пространства бяха основно ремонтирани, а с цел осигуряване безопасността на пешеходците – на места бяха монтирани ограничителни колчета и нови знаци, положена бе и нова пътна маркировка.
За подобряване наземната инфраструктура, пътното платно на трите улици бе изцяло асфалтирано, като и на трите улици бе подменена и водопроводната мрежа.
На главната улица, както и на ул. “Поп Богомил” бяха обособени нови паркоместа, с цел преустановяване процеса на струпване на превДейностите, по подобряване състоянието на пътната мрежа в цялата община, продължават през следващите дни и в малките населени места.
Може да бъде изображение с път и улица
Може да бъде изображение с път и улица
Може да бъде изображение с улица и път
Може да бъде изображение с улица

Свързани новини

Сметището за строителни отпадъци бе сред темите на срещата на Николай Шушков с жителите на село Изгрев

vesito

Екипът на Община Разлог отбеляза пенсионирането на Емилия Даракчиева.

vesito

Приключи PETRICH MINI DH

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.