Ето какво ще е времето днес

Днес облачността ще е предимно значителна, но само на отделни места в планинските райони ще превали слабо. В часовете преди обяд на места в равнините ще има намалена видимост. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 8° и 13°, в София – около 8°, показва справка в сайта на НИМХ. Над планините облачността ще е значителна и на отделни места ще превали слаб сняг, под около 1000 m – дъжд.

Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде около 1°, на 2000 m – около минус 5°. Над Черноморието облачността ще е значителна, без съществени валежи. В сутрешните часове на места по крайбрежието видимостта ще е намалена. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са между 5° и 8°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Свързани новини

Времето днес, прогноза за четвъртък, 22 февруари

vesito

Горещи данни за зимния туризъм. Кой е топкурортът

vesito

Катастрофа в „Еленово“ в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.