Гордост за Банско! Блестящ старт за състезателите на клуба по биатлон-Банско на Купа „Арагорн“

Блестящ старт за състезателите на клуба по биатлон в Банско на Купа „Арагорн“ – спечелени 4 златни, 2 сребърни и 1 бронзов медал. Състезанията се проведоха в Пампорово през уикенда, с участието на състезатели от цялата страна. В двата дни на състезанията, в дисциплините „спринт“ и „индивидуално“, младите биатлонисти от Банско демонстрираха впечатляващи умения.
В категорията на момичетата младша възраст, Никол Габерова се изправи на върха на подиума в двата състезателни дни, спечелвайки първото място. При най-маките, Иванина Габерова се отличи със сребърен медал както в спринта, така и в индивидуалния биатлон. Ива Трайкова остана на секунди от стълбичката в първия стартов ден, а на индивидуалния старт се класира на трето място, доказвайки своята изключителна издръжливост. При момчетата, Иван Котирков беше непобедим, завоювайки злато в двете дисциплини и доминирайки в класирането.
Призьорите бяха наградени от кмета на община Чепеларе, олимпийската шампионка Екатерина Дафовска и Ирина Никулчина – носителка на бронзов медал от Олимпиадата в Солт Лейк Сити през 2002 г. и настоящ треньор на отбора на Банско.
Поздравления към всички състезатели и техните треньори за изключителната подготовка и представяне!

Свързани новини

Сандански чества 111 години от своето Освобождение

vesito

Кметът Методи Байкушев опроверга неверните твърдения за социалните центрове в ж.к. „Струмско“

vesito

Работна среща от типа „фокус група“ се проведе в община Струмяни

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.