Ето какво ще е времето днес, сряда, 8 май

Тази нощ над югоизточната половина от страната облачността ще е разкъсана, докато над останалите райони ще е значителна и на места ще има валежи от дъжд. Ще е почти тихо. Минималните температури ще бъдат между 9° и 14°, в София – около 9°, предаде БНТ.

През деня ще се заоблачи. Около и следобед на много места ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Значителни по количество ще са валежите в Западна и Централна България. Ще има условия за градушки. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток и с него ще започне да нахлува хладен въздух. Максималните температури ще се понижат и ще са между 20° и 25°, в София 20°.

И по Черноморието ще бъде облачно. Ще има валежи от дъжд, на места и ще прегърми. Максималните температури там ще са между 16° и 19°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. И в планините ще е с валежи от дъжд, по най-високите части на Рила и Пирин – от сняг. Значителни по количество ще са валежите главно в Централна Стара планина. Ще има и гръмотевични бури, и условия за градушки. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток, а температурите и там ще се понижат.

Свързани новини

Нечовешко зверство: 15-годишно момиче от Радомир е зверски пребито от 17-годишен

vesito

Кандидатът за кмет на Благоевград инж.Румен Томов подари икона „Преображение Господне” на храм „Въведение Богородично”

vesito

Ако не ви платят заплатата – напускате без предизвестие

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.