Дневен хороскоп за 7 март: Любовта ще е приоритет за Дева, Риби- отстоявайте мнението си

Овен

Точно през този ден самотните да бъдат активни, вместо да се затварят вкъщи, сновейки безцелно в социалните мрежи. Именно днес имате шанса да откриете така очакваната любов в реалността. Вероятно, нещата в работата ви днес няма да вървят добре и ще се забавите с изпълнението на ангажиментите ви. Не надхвърляйте твърде много указаните срокове, за не се затрупате с твърде много работа следващите няколко дни. Звездите ви препоръчват да бъдете предпазливи и да изисквате отчетни документи за всеки един похарчен лев. Ако сте решили да продадете вашият стар автомобил, направете сериозна отстъпка.

Телец

Вероятно, днес ще проявите  способността си за гъвкаво маневриране между собственото мнение и мнението на любимия човек. Самотните нека си напомнят правилото, че желанието за промяна на гледните точки, може да бъде ключът към успеха. Очертават се проблеми с колегите ви на работното ви място. Вероятно, някои от тях ще се опитат да ви дадат неуместни съвети и това ще ви подразни изключително много. Вероятно, ще се наложи да прибегнете към спестяванията си, за да запушите отворилите се „дупки“. Непредвидени разходи могат да нарушат финансовото ви спокойствие. Такива ситуации не следва да ви плашат.

 

Близнаци

Вероятно, ще се убедите в качества като: привързаност, чувство за хумор, интелигентност, практичност, темперамент и онова необяснимо усещане наречено химия. Може би, този ден ще затвърди вашите първи впечатления за любимият човек. Ще кипите от енергия на работното си място и не се страхувайте да насрочите повече от една работни срещи. Ще сте изключително продуктивни и креативни през този ден. Инвестиции ще са успешни през този ден. Ако не сте доволни от настоящото си финансово състояние, то още днес може да въведете някои промени, които ще ви доведат до успех.

 

Рак

Има вероятност, близък ваш приятел да ви постави в неудобно положение. Не разкривайте в детайли евентуално очертаващата се нова връзка. Опитайте се да запазите в тайна вашата авантюра. Изглежда, че на работното място ще се загнездят вялост и скука, а работните ангажименти ще стават все по-трудни, тъй като ще се натрупат доста, поради продължително отлагане. Вземете се в ръце, защото работата ви храни, а това е най-важното. Днес, може да се чувствате малко разочаровани от финансовото ви положение.  Вероятно, финансовите проблеми ще бъдат неизбежни. Така че следете внимателно кривата на вашите разходи през този ден.

 

Лъв

Денят е съвсем подходящ за укрепване на любовните ви взаимоотношения – повече романтика, забавления и приятни разговори, защото планетите ви обещават извисяване в личен план. Денят ще позволи да се радвате на висока ефективност и много добри резултати. Бъдете сигурни, че вашите умения ще бъдат забелязани през този ден. Този ден най-вероятно ще бъде завиден във финансово отношение. Придържайте се стриктно към начертаните си смели планове и безупречно формиран бюджет, за да реализирате желаните от вас печалби.

 

Дева

Планетарното разпределение дава знак, че навлизате в период на любов и единство с партньорът ви. Това е индикация, че обичта и брачните отношения ще бъдат приоритетни. Контактите, които осъществявате днес, ще ви донесат ползи по много начини, затова не забравяйте визитните си картички преди да излезете. През този ден ще осъществите ползотворни контакти за работата или бизнесът ви. Направете всичко възможно, за да управлявате по най-добрия начин паричния си поток, защото ви предстои период за завишаване на приходите. Също така, спестете известна сума за непредвидени разходи.

 

Везни

Самотните през този ден, ще пожелаят да възстановят връзката си с някой от старите си партньори. Време е да разрешите определен проблем от миналото ви. Има вероятност да получите обещание за чудесна нова възможност за работа, която е подходяща за вас. Това предложение може да дойде от близкото ви обкръжение. Възползвайте се от една такава възможност за професионалното ви развитие. Днес, се очертава да имате звездният шанс за изненадващи бизнес предложения. Също така повечето инвестиции, продажби или покупки, се очертават да бъдат успешни.

 

Скорпион

Звездите загатват, че ако успеете да задълбочите връзката с определена персона, на когото отдавна се възхищавате, то начинанието ви ще бъде увенчано с успех. Насладете се на този период и изградете основите на взаимното доверие. Ако е имало разногласия по някои въпроси свързани с работният процес, днес вероятно ще се разсеят постепенно. Може би, ще останете удовлетворени от добре свършената работа днес. Препоръчително е днес, да не подписвате споразумения или бизнес договори през този ден. Ако е наложително да положите своят подпис, преди това се запознайте, дали сделката е юридически съгласувана.

 

Стрелец

Разпространете любовта си, постулирайте най-добрите си нежни мисли към любимите ви хора. Звездите ви съветват да положите цялата си нежност и любов към любимият за вас човек. Работните ви ангажименти ще бъдат много, но това няма да ви попречи да се справите с тях. Отърсете се от ваканционно си настроение и личните си проблеми, за да си свършите работата ефективно. Ако проявите небрежност или бъдете разточителни, то има голяма угроза да изхарчите почти всичките си пари, с които разполагате. Ще бъде много по-добре да имате някакви спестявания, отколкото да заложите на непечеливша карта.

 

Козирог

Днес няма да останете незабелязани от половинката ви. Малката промяна във външния ви вид, ще направи добро впечатление на партньора ви, но много внимавайте да не давате поводи за ревност. Избягвайте флиртовете. Вашият начин на работа, може да ви помогне да контролирате работната атмосфера. Много е вероятно да бъдете изморени за поемане на допълнителни работни ангажименти, въпреки това бъдете сигурни, че ще се справите. Денят не е благоприятен във финансово отношение, може да се наложи да похарчите повече пари от това, което печелите. Така че внимателно прегледайте финансовите си планове, за да избегнете евентуални проблеми.

 

Водолей

Вероятно, половинката ви ще демонстрира някакви зачатъци на ревност. От своя страна вие не би следвало да афиширате  прекалена независимост особено, когато сте в компания. Малките искрици биха могли да разпалят сериозен пожар. Най-вероятно, ще покажете характер на работното си място. Ще има отпор, разбира се. Но трябва да отстоявате гледните ви точки по работния процес, защото по този начин ще получите много по-добри и ефективни резултати. Ще останете удовлетворени от всеки спестен лев за обяд и ще сте благодарни за всяко пропуснато излизане по заведения. Позволете си днес да си купите нещо, което ще ви направи щастливи и продължете да спестявате.

 

Риби

Бъдете верни на себе си и правете това, което на вас ви допада и харесва, без да се съобразявате с чуждото мнение. Отстоявайте мнението си днес и не се съгласявайте автоматично с всичко, което партньорът ви предлага и харесва. Най-вероятно този ден ще бъде напрегнат и особено динамичен. Ще се наложи бързо да завършите работните си задачи, защото се очертават лични или семейни проблеми. Не е препоръчително да купувате скъпи артикули, особено ако сте изтеглили кредити. Звездите ви предупреждават, че ще се сблъскате със сериозни проблеми, ако вложите суми за един или друг лукс.

Свързани новини

Шеф Лео Бианки покори Grand Hotel Therme
Италианският маестро е поредният шеф-готвач, гостуващ в 5-звездния хотел в село Баня в серия от кулинарни събития

vesito

Трябва ли ни водещ на сватба и защо?

vesito

Хороскоп за днес, 13 април: Овен- внимавайте със слуховете, Телец- избягвайте проблемите

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.