ГТП Рик Кар Транс

В ГТП  Рик Кар Транс може да се възползвате от всички видове автомонтьорски услуги, годишни технически прегледи. Комплексът предлага също монтаж-демонтаж на гуми и смяна на масла. За редовни клиенти има карти за отстъпки.

Основно звено в комплекса е пунктът за годишни технически прегледи. Изграден е според най-новите изисквания, с модерна апаратура, обхващаща всички видове измервания и данни за всички видове превозни средства. Това гарантира едно обективно професионално мнение за състоянието на всеки автомобил, преминал през пункта.

Основен плюс е и наличието на автосервиз в комплекса. Там всеки един проблем, локализиран от специалистите по ГТП, може да бъде разрешен от автомонтьорите, работещи професионално и бързо. Всичко това гарантира изправни и безопасни автомобили и сигурно пътуване.

Прегледите  се извършват в съответствие с изискванията на министерство на транспорта. Персоналът  е с необходимата квалификация, отношението към клиента е изцяло професионално и гарантира качествена проверка на състоянието на автомобила, камиона, автобуса или каквото и да е друго моторно транспортно средство.

ГТП Рик Кар Транс се намира в Благоевград в Терминал „Богдански“, https://goo.gl/maps/21giJ9zEFcnLN8xh6/

Работно време: понеделник-петък от 8:30 до 18:00 часа.

събота и неделя от 8:30 часа до 13:00 часа

Телефони за контакти: 0889 49 72 83; 0898 70 10 71

 

 

 

 

Свързани новини

Скара бира „Ричи“ – при Борката

vesito

Бистро „Густо“

vesito

Хамалски услуги – „Емо груп“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.