Гоце Делчев ще бъде домакин на финалите за купата на България по хандбал

Град Гоце Делчев приема отново финален турнир за купата на България по хандбал, но за първи път при 14-годишните. Българската федерация одобри кандидатурата на южния град, който се справи с конкуренцията на Горна Оряховица и Бургас.

Мачовете ще са в зала “Неврокоп Арена” на 3 и 4 март. Освен домакините от “Пирин-64”, които бяха безапелационни на квалификациите във Велико Търново, за медалите ще спорят “Албатрос” (Бургас), “Чардафон” (Габрово), „Кубрат“, “Локомотив” (Горна Оряховица) и НСА „Васил Левски“.

Те ще бъдат разпределени в две групи, като жребият ще е на 2 март. Победителите и техните подгласници продължават към полуфиналите. В град Гоце Делчев започнаха организация веднага, след като от федерацията обявиха своето решение. Неврокопчани още от сега дадоха заявка за запомнящо се домакинство и приятни изненади за състезателите на отделните тимове и зрителите.

Свързани новини

Млада лекарка отправи апел към управниците в Благоевград за поставяне на „легнал полицай“ на пешеходната пътека на ул. „Яне Сандански“ в кв. „Струмско“

vesito

С водосвет започна подготовката на ОФК „Беласица“-Петрич за пролетния полусезон

vesito

Започва ремонт на обществените тоалетни в Разлог

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.