В Самоков: Шофьор уби 64-годишен мъж и избяга

Пешеходец на 64 години е починал, след като е бил блъснат от автомобил на улица „Цар Борис III“ в Самоков, съобщиха от Областната дирекция на МВР – София. От там посочват, че след местопроизшествието, водачът на автомобила е избягал.

Сигналът за инцидента е получен около 0:15 часа на 16 март в Районно управление – Самоков. На мястото са били изпратени екипи на полицията и спешна помощ. Медиците констатирали смъртта на пострадалия мъж. Полицейските служители организирали оперативно-издирвателни действия, в хода на които установили колата и мъжът, който я е управлявал, посочиха още от ОД на МВР – София.

Мъжът, 37-годишен от Самоков, е бил задържан и отведен в районното управление. След приключване на процесуално-следствените действия и доклад на събраните доказателства в прокуратурата извършителят е привлечен в качеството на обвиняем за това, че е нарушил правилата за движение по пътищата и по непредпазливост е причинил смъртта на 64-годишния пешеходец. Мярката му за задържане е удължена до 72 часа, допълниха от полицията.

Снимката е илюстративна

Свързани новини

Времето днес, прогноза за събота, 9 декември

vesito

Илко Стоянов увеличава чиновническите места в общината с 20 щата над досегашните, прибавя трети зам.- кмет и още една дирекция  

vesito

Времето днес, прогноза за понеделник, 30 октомври

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.