В община Сатовча продължава благотворителната кампания под надслов „Нека доброто продължи!“

Организираната от Общинска администрация – Сатовча благотворителна кампания по набиране на средства за децата сираци и деца с трайно увреждане до 16 годишна възраст отново се провежда под надслова „Нека доброто продължи!“.
До заключителният етап от кампанията ще се организират различни по вид мероприятия и базари, които да подпомогнат набирането на средства. Желаещите да бъдат част от инициативата могат да дарят средства всеки делничен ден в сградата на Общинска администрация – Сатовча, в кметствата по населени места или по банкова сметка:

Търговска банка Д-АД IBAN: BG98DEMI92408400043012
Код на вид плащане: 445100 BIC: DEMIBGSF
Нека отново да бъдем причината, да се усмихнат нечии детски лица и да стоплим сърцата на техните семейства, които имат нужда от това. Нека отново да бъдем заедно и в трудните моменти!
Бъдете част от доброто! Включете се в инициативата! Заключителната вечер на инициативата ще се проведе на 22 декември от 18:00 часа в ресторант „Бистрица“ в село Вълкосел. Заповядайте!

Свързани новини

В ситуация на криза! Царят на закуските Димитър Бакалов сви бизнеса си и съкрати 20 работници

vesito

Тестват системата BG-ALERT в област Благоевград днес

vesito

Катастрофа затвори Е-79 край Благоевград тази нощ

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.