В Дупница: Отбелязаха 111 години от Одринската епопея

Община Дупница съвместно с „Клуб на артилеристите и ракетчиците от запаса“ гр. Дупница честваха 111 години от Одринската епопея и деня на ракетните войски и артилерията – 11 март
Гости на тържеството в Общината, организирано от отдел „Култура“ към Община Дупница и председателя на клуба на артилеристите и ракетчиците в гр. Дупница о.з.полковник Венцислав Пенев, бяха кметът на града г-н Първан Дангов, представители на УС на Асоциацията на артилеристите и ракетчиците от запаса „Олимпий Панов“ гр. София, о.з. полковник Чавдар Борачев – председател на клуба на разузнавачите към съюза на офицерите и сержантите от запаса, запасни военни от Дупница, ученици и граждани.
В знак на благодарност за съдействието по честванията на годишнините от Балканската война, Булаирската битка, Одринската епопея и празника на артилеристите и ракетчиците – 11 март, о.з. полковник В. Пенев връчи на г-н Дангов благодарствена грамота от председателя на УС на ААРЗ „Олимпий Панова“ ген. м-р Вълчо Фотев.
Прочетен бе поздравителен адрес от ген. м-р Вълчо Фотев до участниците в честването.

Свързани новини

Бащата на общински съветник и бивш зам. министър ще чистят снега от пътищата в Банско

vesito

2 295 784 лв. за ремонт на улици в община Гърмен

vesito

Черна вест! Почина уважавана учителка от Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.