Времето днес, прогноза за четвъртък, 25 януари

През нощта ще духа слаб югозападен вятър, предаде БНТ. Температурите през деня ще бъдат по-високи, в сравнение с вчера, минималните – между минус 3° и 2°, като в районите с отрицателни температури ще има заледявания, а максималните температури – от 6° до 12°, в София – около 7°. Ще има променлива облачност, но ще бъде почти без валежи. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще е умерен и силен.

В областите с код жълто се очакват опасно силни пориви. Причината студен атмосферен фронт, който преминава през Балканите. На морския бряг ще бъде предимно слънчево, с повече облаци след обяд, а през нощта срещу петък на отделни места слабо ще превали. Максималните температури ще са около 5°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. В планините на много места ще има слаби превалявания от сняг, преди обяд в масивите от Източна България – от дъжд. Ще бъде много ветровито със силен и бурен северозападен вятър. Температурите слабо ще се повишат и максималните в курортите ще са от минус 4° на Алеко до 1° в Боровец.

Свързани новини

60-годишна учителка е поредната жертва на недовършената магистрала „Струма“

vesito

Кола премаза и уби на място възрастен велосипедист

vesito

Разследват за присвоени пари за тунел „Железница“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.